THIKA PROFESIONALE & EGG CRACKER

L37,990.00

Kosto e transportit nuk eshte e perfshire ne cmim.

Per cdo informacion kontaktoni ne:(+355)4 22 747 66

Description

ShopTv ju prezanton paketen oferte ne te cilen perfshihen dy produkte:
– Thika profesionale me lime
dhe
– Paisja multifunksionale per vezet, “Eg Cracker”, e cila sherben per thyerjen dhe rrahjen e vezes ne menyre komode.