THARESE RROBASH

THARESE RROBASH

L14,490.00

Kosto e transportit nuk eshte e perfshire ne cmim.

Per cdo informacion kontaktoni ne:(+355)4 22 747 66

Description

ShopTv ju prezanton Tharesen e rrobave e cila vjen me nje cmim oferte.
– Than rrobat tuaja ne menyre te shpejte dhe efikase
– Lehteson hekurosjen e metejshme te rrobave
– Me nje kapacitet maksimal deri ne 10 kg