STRECET HOT SHAPERS

STRECET HOT SHAPERS

L2,990.00

Kosto e transportit nuk eshte e perfshire ne cmim.

Per cdo informacion kontaktoni ne:(+355)4 22 747 66

Description

Shop Tv ju prezanton Strecet Hot Shapers te cilat vijne me nje cmim oferte kudo qe ju ndodheni.
– Ndihmojne ne humbjen e peshes per shkak te djersitjes qe ato shkaktojne.
– Tonifikojne trupin por dhe eliminon toksinat e demshme.