STRECE DOBESIMI

STRECE DOBESIMI

L3,500.00

Kosto e transportit nuk eshte e perfshire ne cmim.

Per cdo informacion kontaktoni ne:(+355)4 22 747 66

Description

ShopTv ju prezanton Strecet e gjata te dobsimit me nje cmim oferte
– Ato ju ndihmojne ne ruajtjen e temperatures optimale te trupit
– Parandalojne tendosjen e tepert te muskujve duke ju lehtesuar levizjet.
– Ndihmojne ne eleminimin e yndyrnave qe lokalizohen ne pjeset me problematike (barku, kofshet dhe vithet)