SNAKE VENOM CREAM

L4,990.00

Kosto e transportit nuk eshte e perfshire ne cmim.

Per cdo informacion kontaktoni ne:(+355)4 22 747 66

Description

Shop Tv ju paraqet Kremin e Gjarprit.
A e dini se nga helmi i gjarprit prodhohen pothuajse te gjitha ilaçet?
PO !
Kremi i Gjarprit, është kremi ideal për lëkuren tuaj !
Ideale për çdo moshe, duke dhëne mundesine te mbani një lëkure te freskët dhe gjithmonë rinore.
Produkti me i shitur ne Europe, ndihmon qe rrudhat e fytyrës tuaj mos jene me shqetësim.
Me ane te efektit qe krijon ne lëkuren tuaj, bën qe fytyra juaj te ngjaj brenda javës, shume vjet me e re.