SILIKONAT 5CM-IN-1SEC

SILIKONAT 5CM-IN-1SEC

L990.00

Kosto e transportit nuk eshte e perfshire ne cmim.

Per cdo informacion kontaktoni ne:(+355)4 22 747 66

Description

ShopTv ju prezanton Silikonat 5CM-IN-1SEC, te cilat vijne me nje super cmim kudo qe ndodheni.
– Jane transparente dhe pershtaten me cdo lloj kepuce
– Perberje silikoni e cila garanton rehatine e shputes se kembes
– Shtojne 5 cm ne 1 sekonde duke ju dhuruar lartesine e deshiruar.