SHIRITI MAGNETIK

L3,490.00

Kosto e transportit nuk eshte e perfshire ne cmim.

Per cdo informacion kontaktoni ne:(+355)4 22 747 66

Description

Shop Tv ju prezanton shiritin magnetik , i cili eshte :
Lehtësisht i adaptueshëm për çdo lloj trupi
Krejtësisht i padukshëm nën rrobat tuaja
shiriti magnetik ne gju çliron lëvizjet dhe parandalon dhimbjet
shirit magnetik ne dore ju ofron lëvizshmërinë dhe stabilitet .

Paketë përfshin:

1 shirit dore dhe dy grupet kryesore magnetike per gjunjte
2.Udhëzim manual perdorimi