PUPAT BALERINA

L1,990.00

Kosto e transportit nuk eshte e perfshire ne cmim.

Per cdo informacion kontaktoni ne:(+355)4 22 747 66

Description

Shop Tv ju prezanton pupat balerina qe ruajne konfortin dhe rehatine e kembeve
-jane shume te rehatshme
-jane praktike mund ti merni ne cdo rast me vete ne cante…