PAJISJA PER PASTRIMIN E VESHIT

//PAJISJA PER PASTRIMIN E VESHIT

PAJISJA PER PASTRIMIN E VESHIT

L1,990.00

Kosto e transportit nuk eshte e perfshire ne cmim.

Per cdo informacion kontaktoni ne:(+355)4 22 747 66

Category:

Description

Shop Tv ju prezanton Pastruesin per veshin i cili vjen me nje cmim oferte kudo qe ndodheni.
– Funksionon me bateri dhe eshte lehtesisht i perdorshem.
– Pastron dyllin dhe garanton higjenen e vesheve tuaj.
– Ideal per cdo lloj moshe.