PAJISJA ME AVULL

PAJISJA ME AVULL

L8,490.00

Kosto e transportit nuk eshte e perfshire ne cmim.

Per cdo informacion kontaktoni ne:(+355)4 22 747 66

Description

Shop Tv ju prezanton paisjen me avull per kujdesin e fytyres ne kushte shtepie .
Kjo paisje profesionale sherben per pastrimin dhe hidratimin e fytyres nga aknet gropezat dhe rrudhat, avulli qe leshon relakson lekuren i jep elasticitet , dhe rigjeneron muskujt e fytyres duke zhdukur rreth 50% te rrudhave te dukshme dhe duke pastruar gjithe mbetjet e akneve qe gjenden ne fytyren tuaj. Mund te perdoret 20 deri ne 40 minuta ne dite .
ka dy Funksione:Sauna per pastrim te thelle te fytyres dhe Avull per acarime te grykeve, fytit …