PAJISJA KUNDRA INSEKTEVE

PAJISJA KUNDRA INSEKTEVE

L3,490.00

Kosto e transportit nuk eshte e perfshire ne cmim.

Per cdo informacion kontaktoni ne:(+355)4 22 747 66

Description

Shop Tv ju prezanton Llampen anti-insekt e cila vjen me nje cmim oferte kudo qe ndodheni.
– Perdor teknologjine e fundit pasi nuk leshon as tym, arome ose substanca kimike.
– Me ane te rrezeve UVA (Ultraviolet) garanton nje ambient pa mushkonja.
– Perdoret si naten por dhe diten.