ONE TOUCH BULLET

L11,990.00

Kosto e transportit nuk eshte e perfshire ne cmim.

Per cdo informacion kontaktoni ne:(+355)4 22 747 66

Description

ShopTv ju prezanton produktin “ONE TOUCH BULLET” me nje cmim oferte.
– Pergatisni: Salca, Milkshake dhe lengje frutash nga me te ndryshmet.
– Me ane te tre funksioneve mund te grini, perzini ose shtrydhni frutat dhe perimet.
– Qendroni te shendetshem me ONE TOUCH BULLET!