KOVA ME CENTRIFUGE

KOVA ME CENTRIFUGE

L6,990.00

Kosto e transportit nuk eshte e perfshire ne cmim.

Per cdo informacion kontaktoni ne:(+355)4 22 747 66

Description

Shop Tv ju prezanton koven me centrifug
Tani nuk do te ndjeni lodhje dhe veshtiresi ne larje ne saje te shtupes , do te pastroni shpejt dhe kollaj te gjitha llojet e dyshemeve.

Procesi i shtrydhjes ose i shpelarjes, tashme eshte nje proces i thjeshte:
Vendoseni koken e shtupes tek centrifuga e koves dhe thjeshte ushtroni presion tek shkopi per poshte per te filluar procesin e shtrydhjes ose te shpelarjes. Nuk ka nevoje te shtypni asnje pedal

Gjithashtu, shkopi eshte i palosshem dhe zgjatet deri ne 1,50 m, ndersa mundeson levizjen efektive te pastrimit ne kend rrotullimi 180°