FILTER UJI

L2,490.00

Kosto e transportit nuk eshte e perfshire ne cmim.

Per cdo informacion kontaktoni ne:(+355)4 22 747 66

Description

Shop Tv ju prezanton Filtrin e ujit i cili vjen me nje cmim oferte kudo qe ndodheni.
– Montohet lehtesisht tek rubineti juaj dhe ju mund te pini, lani dhe gatuani ne menyre te shendetshme.
– Mund te rregulloni presionin e ujit me 3 opsione intensiteti.
– Ne cmim perfshihet dhe nje filter rezerve.