BREZ DOBESUES

L8,990.00

Kosto e transportit nuk eshte e perfshire ne cmim.

Per cdo informacion kontaktoni ne:(+355)4 22 747 66

Description

ShopTv ju prezanton brezin dobesues “ABDO BELT X”
– Brezi dobesues i cili funksionon me ane te vibrimeve
– Vibrime te cilat ju mundesojne djegjen e kalorive duke e perdorur vetem pak minuta ne dite.
– Kurseni lodhje, para dhe kohe duke mos vajtur ne palester sepse mund ta perdorni kudo qe ndodheni.