THIKA PROFESIONALE

////THIKA PROFESIONALE

THIKA PROFESIONALE

L6,990.00

Kosto e transportit nuk eshte e perfshire ne cmim.

Per cdo informacion kontaktoni ne:(+355)4 22 747 66

Categories: , ,

Description

Shop Tv ju prezanton me setin e thikave profesionale ,Ergo Q përfshijnë setin e thikave (10 copë) me një dizajn modern dhe elegant .

Thika zvicerane (10 copë) përfshin:

1 thike shef (përafërsisht. 38 cm)
1 hanxhar i madh (përafërsisht. 30 cm)
1 thike filetimi (përafërsisht. 30 cm)
1 thikë (përafërsisht. 19 cm)
1 hanxhar (përafërsisht. 25 cm)
1 palë gërshërë (përafërsisht. 21 cm)
Katër thika mishit (përafërsisht. 24 cm)