NECK COMFORTER

//NECK COMFORTER

NECK COMFORTER

L4,790.00

Kosto e transportit nuk eshte e perfshire ne cmim.

Per cdo informacion kontaktoni ne:(+355)4 22 747 66

Category:

Description

Shop Tv ju prezanton paisjen per qafen Neck Comforter.
Shumë profesionistë shëndetësor e rekomandojne per qafen sepse lejon muskujt e qafës se shtrënguar për t’u çlodhur, dhe ndihmon ne relaksimin e shtylles kurrizore dhe nyjeve. Presioni është i rregullueshëm kështu që ju mund të vendosni të shpalosur në nivelin tuaj qe te relaksoheni. Nuk ka bateri, kimikate apo efekte anësore të dëmshme. Është i lëvizshëm, i sigurt dhe i lehtë për t’u përdorur.