KOSTUM SAUNA

L24,900.00

Kosto e transportit nuk eshte e perfshire ne cmim.

Per cdo informacion kontaktoni ne:(+355)4 22 747 66

Description

Shop Tv ju prezanton kostumin sauna te cilat vijne me nje cmim oferte kudo qe ndodheni.
– Perdoren kur kryeni aktivitete fizike dhe me ane te nxehtesise se akumuluar nxisin djersitjen.
– Me ane te djersitjes ju ndihmojne te clironi toksinat e demshme.
– Jane te perbera nga material i papershkrueshem nga uji pra ju lejojne te beni ecje dhe ne ditet me shi.