IBRIK ELEKTRIK

L5,590.00

Kosto e transportit nuk eshte e perfshire ne cmim.

Per cdo informacion kontaktoni ne:(+355)4 22 747 66

Description

Shop Tv ju prezanton ibrikun elektrik praktik dhe shumë fuksional. Me një konsum mjaft të ulët të energjisë elektrike, ky ngrohës ka një rendiment mjaft të lartë duke e ngrohur ujin , qumesht , caj në temperatura mjaft të larta për një kohë mjaft të shkurtër .