ENERGY SAVER

ENERGY SAVER

L2,990.00

Kosto e transportit nuk eshte e perfshire ne cmim.

Per cdo informacion kontaktoni ne:(+355)4 22 747 66

Description

Shop Tv ju paraqet paisjen qe ul 40% kosumin e energjise elektrike ,EQ Energy Saver!
Dëshironi të ulni faturën e energjisë elektrike?
Ju prezantojmë kursyesin e energjisë Elec EQ, fjala më e fundit e shkencës.
Ky aparat mund t’ju ulë faturën e energjisë elektrike deri në 40%!
Nuk kërkon ndonjë mirëmbajtje dhe është shumë i lehtë për t’u përdorur.