ATLETE AIR TONE

L7,490.00

Kosto e transportit nuk eshte e perfshire ne cmim.

Per cdo informacion kontaktoni ne:(+355)4 22 747 66

Description

Shop Tv ju prezanton Atletet Ortopedike (Air Tone), te cilat vijne me nje cmim oferte kudo qe ju ndodheni.
– Ofrojne komfort per kembet tuaja.
-Tonifikojne trupin por dhe permiresojne qarkullimin e gjakut.
-Evitojne krijimin e mykut dhe mundesojne ajrimin e kembes.
-Ju garantojne qendrimin e duhur per shtyllen tuaj kurrizore.