Udhëzimet e kthimit

Ju lutemi kontaktoni ne nr tone te kontaktit +355 22 747 66 ose nëpërmjet seksionit Na kontaktoni ne faqen tone te internetit, ose duke u paraqitur personalisht ne nje nga dyqanet tona.

Pakot duhet të kthehen në:

Shoptv Store

Rr. Sulejman Delvina

Ju lutemi të siguroheni për të shkruar emrin tuaj të plotë dhe adresën në pako dhe të mbani faturën tuaj të kthimit.

Kostoja e kthimit është varjon nga pesha e produktit dhe vendodhja juaj. Kostoja kthimin do të mbahet nga vlera e mallrave që kthehen tek ne.

 

Blerjet e bëra përmes rrjetit tonë të dyqaneve

Për produktet e blera përmes rrjetit tonë të dyqaneve telemarketing, ju nuk mund të kërkoni rimbursimin e parave, por ju mund të kërkoni një zëvendësim të produktit brenda periudhës 15-ditore, me kusht që mallrat e kthyera janë në gjendje të shkëlqyer.